Responsabilitate, Eficienţă, Integritate

NOILE CODURI

Sunteti aici: Sectiuni > Posturi vacante > Examenul de notar public pentru notarii stagiari
În datele de 20 şi 22 noiembrie 2012, Uniunea Naţională a Notarilor Publici organizează examenul de notar public pentru notarii stagiari, în condiţiile în Regulamentului de organizare şi desfăşurare a examenului de notar public pentru notarii stagiari şi a concursului pentru ocuparea locurilor vacante de notar public, aprobat prin Ordinul ministrului justiţiei nr. 2263/C/2007, cu modificările şi completările ulterioare, anexat prezentului anunţ.
 
În temeiul art. 2 alin. (2) din regulament, anunţul privind organizarea examenului de notar public pentru notarii stagiari, precum şi posturile vacante, au fost publicate în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, nr. 364/16.10.2012, cu rectificările publicate în Oficial al României, Partea a III-a, nr. 365/17.10.2012. Extrase din cele două numere ale Monitorului Oficial sunt anexate mai jos.
  
Totodată, în temeiul art. 3 alin. (2) din regulament, publicăm tematica şi bibliografia de examen.
 
Informaţii suplimentare privind organizarea şi desfăşurare examenului sunt disponibile pe pagina de internet a Uniunii Naţionale a Notarilor Publici, www.uniuneanotarilor.ro, sau pot fi solicitate Uniunii Naţionale a Notarilor Publici, telefon 021/3139920, precum şi camerelor notarilor publici.
 
Locul şi ora desfăşurării examenului vor fi publicate, cu cel puţin 15 zile înainte de data examenului, pe pagina de internet a Ministerului Justiţiei, la această secţiune, precum şi pe site-ul Uniunii Naţionale a Notarilor Publici.  
 
Anexe:
Tipăreşte