Responsabilitate, Eficienţă, Integritate

NOILE CODURI

Sunteti aici: Sectiuni > Posturi vacante > Notari stagiari
In datele de 2 si 4 noiembrie 2010, Uniunea Nationala a Notarilor Publici va organiza examenul de notar public pentru notarii stagiari.
Potrivit art. 2 alin. (2) din Regulamentul de organizare si desfasurare a examenului de notar public pentru notarii stagiari si a concursului pentru ocuparea locurilor vacante de notar public, aprobat prin Ordinul ministrului justitiei nr. 2263/C/2007, cu modificarile si completarile ulterioare, Data sustinerii examenului si posturile vacante se comunica cu 30 de zile inainte de aceasta data, in vederea instiintarii candidatilor, camerelor notarilor publici, care le vor afisa la loc vizibil si accesibil publicului, si se publica, in acelasi termen, in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea a III-a, precum si pe paginile de internet ale Uniunii si Ministerului Justitiei.”
Totodata, conform art. 3 alin. (2) din acelasi act normativ, cu cel putin 30 de zile inainte de data stabilita pentru examen, tematica si bibliografia se publica pe pagina de internet a Ministerului Justitiei.
 

 

Tipăreşte